‘Născută la Miezul Nopţii’ de C.C. Hunter

 

Descriere: Nascuta la miezul noptii da dependenta. Încercarile lui Kylie de a se cunoaste mai bine si de a lega prietenii sunt atât de sincere, încât te îndragostesti de ea si de tabara Shadow Falls… iar cei doi baieti sexy care se lupta pentru afectiunea ei fac ca atmosfera sa se înfierbânte. Nascuta la miezul noptii mi-a placut la nebunie si abia astept continuarea!” – VERB VIXEN

Nu ratati aceasta noua serie impresionanta, care va va bântui visele si va va cuceri. Bine ati venit în tabara Shadow Falls, cuibarita în adâncul padurii din preajma unui orasel pe nume Fallen…

Într-o seara, Kylie Galen ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viata pentru totdeauna.
Mama ei o trimite la Shadow Falls – o tabara pentru adolescenti cu probleme. Însa la doar câteva ore dupa sosire, devine evident ca toti colegii ei au mai mult decât niste simple „probleme”. Aici, în Shadow Falls, vampirii, vârcolacii, metamorfii, vrajitoarele si zânele se antreneaza umar la umar – învata sa-si stapâneasca puterile, sa-si controleze magia si sa traiasca în lumea normala.

Kylie nu a simtit niciodata ca apartine acelei lumi, dar, cu siguranta, locul ei nu este nici aici, alaturi de o gramada de ciudati paranormali. Sau este oare? Acestia insista ca face parte dintre ei si ca a fost adusa în tabara dintr-un motiv anume.

De parca viata ei n-ar fi si asa suficient de complicata, intra în scena Derek si Lucas. Derek vine din neamul zânelor si este hotarât sa devina iubitul lui Kylie, iar Lucas este un vârcolac teribil de aratos, de care Kylie e îndreptatita sa se teama. Derek si Lucas sunt cât se poate de diferiti, însa amândoi au o puternica influenta asupra ei.

Desi pentru Kylie aproape nimic nu e limpede, un lucru devine dureros de clar – locul ei e în Shadow Falls…

Sincer, mă aşteptam la mai mult de la această carte. Nu-i citisem descrierea, însă nu credeam că mă va enerva atât de mult! De ce anume? Ei bine, când femeile se apucă să scrie la persoana a III-a iese ceva groaznic. Bărbaţii fac totul să sune ok, pentru că nu sunt aşa de sentimentali, nu se axează prea mult pe detaliile personajului principal, ci mai mult pe ceilalţi sau pe peisaj. Dar aici, tot ce auzeam (citeam) era doar Kylie. Kylie. Kylie. Kylie. Kylie se simţea rău. Kylie nu ştia cine era. Kylie îl plăcea pe Derek, bla bla bla…zici că e un fanfic scris de vreo fetiţă de 12 ani. Deja nu mai pun la socoteală şi subiectul foaaarte dramatic şi, evident, neobişnuit! Relaţiile lui Kylie cu părinţii ei nu sunt tocmai bune. Kylie nu ştie cine este. Kylie e îndrăgostită de doi tipi şi nu ştie pe cine să aleagă. Tipii, desigur, sunt îndrăgostiţi de Kylie. Kylie e trimisă într-o tabără, mai apoi transformată în academie (cum să transformi o tabără în academie?) numită, atneţie, Shadow Falls. E o tabără pentru ciudaţi şi numele nu sugerează deloooc acest lucru.

Ştiţi, poate că dacă totul era scris din perspectiva lui Kylie, avea să fie mai bine, dar aşa…meh, abia am putut s-o duc până la capăt. Şi încă ceva, doar mie mi se pare numele alese de C.C ..puerile? I mean..Kylie, Sara, Miranda, Derek, Holiday, Sky …like wtf.

În orice caz, ca să nu spun doar lucruri rele, mi-a plăcut un pic sfârşitul, adică povestea cu tatăl ei şi restul, în rest, nope.

Concluzie: That’s no no Dacă mă apuc de continuare? Cu siguranţă, nu.

Reclame

Vrei să laşi un comentariu?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s