‘Blestemul Lupilor’ de Andrea Cremer

Descriere:  Când se trezește în cartierul general al Căutătorilor, dușmanii ei dintotdeauna, Calla Tor este sigură că zilele îi sunt numărate. Dar Căutătorii îi fac o ofertă care îi dă șansa de a-și distruge foștii stăpâni și de a-și salva haita și partenerul, pe care a fost nevoită să-i abandoneze. Merită oare Ren prețul libertății ei? Îi va rămâne Shay alături, orice s-ar întâmpla? Luându-și soarta în propriile mâini, Calla trebuie să învețe ce bătălii merită purtate și prin câte încercări poate trece adevărata dragoste fără să se stingă.

Conţine un pic de spoiler.

Deci, prima parte, Umbra Nopţii o citisem toamna trecută, cred şi mi s-a părut un pic mai interesantă decât continuarea ei, Blestemul Lupilor. Nu pot să spun că subiectul cărţii m-a imperisonat, de fapt, nici nu prea voiam să încep seria pentru că, mda, vârcolaci. Dar am reuşit într-un sfârşit să termin repede primul volum pentru că Renier, pe scurt, Ren. ❤

Ce nu mi-a plăcut în cartea a doua, este faptul că eroina noastră, Calla, e atât de indecisă în privinţa bărbaţilor. Ei bine da, Ren, cel care trebuia să fie partenerul ei, e un vârcolac sexy, frumos şi toate alea. La fel e şi Shay, cel pentru care l-a părăsit pe Ren. Dar am avut impresia, că se gândea mai mult pe cine să aleagă, decât la un plac împotriva duşmanilor. Nu prea puteam să înţeleg dacă era milă sau chiar iubirea ceea ce simţea pentru Ren. Un alt lucru, a fost faptul că mama ei a fost ucisă şi Calla n-a avut prea multe zile în care părea să sufere. De fapt, părea că a suferit foarte puţin. Nu mă înţelegeţi greşit, dar totul era la persoana I, iar autoarea s-a concentrat atât de mult pe o poveste de dragoste interzisă, încât a uitat de acest detaliu, care după mine e destul de important. Adică, nu tecuseră bine câteva zile de la aflarea veştii şi o prinzi pe Calla cm îşi pierde virginitatea (în sfârşit) cu Shay.

Aştept să văd cum se va termina toată chestia asta. De fapt, aştept să văd care va fi soarta lui Renier. 😀

Reclame

Vrei să laşi un comentariu?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s